Menu
tuin02

Tuinen ter Overname

Op dit moment hebben we een wachtlijst. De volgende tuinen zijn beschikbaar.

  • Tuin 20, 140 m2 prijs n.o.t.k.
  • Tuin 71, 240 m2 vraagprijs 2500,-

De overnameprijs betreft de opstallen als berging, huisje of kas. Wanneer je interesse hebt in een tuin, kun je contact opnemen met onze secretaris: Martijn van der Weijden. Dit kan bij voorkeur via de mail: dehazennest@kpnmail.nl. Geef hier je gegevens door, zoals: naam, adres, telefoonnummer en emailadres. Geef daarbij ook aan waarom je een moestuin wilt. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom op kantoor. Daar zijn bestuursleden aanwezig die je kunnen rondleiden en/of vragen kunnen beantwoorden.

Openingstijden kantoor: zaterdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur

Kosten

Een tuin huren kost:

Eenmalig: 15.00 euro entreekosten en 12.50 euro voor water.

Daarnaast zijn de huurprijzen 0.56 cent per vierkante meter per jaar. De contibutie voor de vereniging bedraagt 23.50 per jaar.

Tot slot wordt er een borg gevraagd van 125.00 euro per tuin en voor een druppel (deze heb je nodig om binnen te komen) wordt 30.00 borg betaalt. De borg wordt uiteraard terugbetaald als je de tuin weer opzegt en alles netjes achterlaat.

tuin01
tuin06

Voorzieningen

Elke tuin heeft de beschikking over een eigen waterkraan. Er kan tevens een leiding gelegd worden (vaak is dat al gedaan) naar het huisje wat op de tuin staat. Het is aan het tuinlid zelf om wel of geen gebruik te maken van leidingwater. Aan de kraan kan een tuinslang aangesloten worden, waarmee de tuin besproeid kan worden. Het is alleen toegestaan om met de hand te sproeien. Het is niet de bedoeling dat de slang urenlang in de tuin ligt. Het verbruik van het water wordt door de vereniging betaald. Het kan voorkomen als er extreem warme zomers zijn geweest, er extra veel water gegeven moet worden. Dit wordt in oktober bekeken en dan kan het bestuur besluiten om extra kosten in rekening te brengen bij de tuinleden.