Menu
clubhuis02

Kantine

Onze kantine wordt beheerd door de vrijwilligers van de tuin. Eke zaterdagochtend zorgen zij dat vanaf 9:30 uur de koffie klaar staat. In de middag kun je er ook terecht voor een glaasje fris, een biertje, wijntje etc. Er worden de lekkerste frietjes, kroketten en frikandellen gebakken. Lekkere trek of dorst gekregen tijdens het werken in je tuin? Je bent van harte welkom! 

Vaak wordt er op zaterdagmiddag gedart, gebiljart of gekaart. Zelfs op speciale avonden in toernooi verband. Doe je mee?

Openingstijden: Elke zaterdag vanaf 9:30 uur

Winkel

Ons tuinpark beschikt over een winkel waar je onder andere potgrond, kalk en meststoffen kunt kopen. Er is zelfs een zaaigids beschikbaar voor het bestellen van je jaarlijkse zaaigoed.

Openingstijden: zaterdag van 11:00 tot 12:00 uur in de maanden maart tot en met oktober.

winkel
vogelhuisje

Parkreglement

Het complex is toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang. Om duidelijk te zijn is dit van 1 april tot 31 oktober van 6:00 uur tot 24:00 uur. Van 1 november t/m 31 maart van 7:00 uur tot 20:00 uur. 

Er mag biologisch getuinierd worden. Dit is een keuze, maar er mogen zeker geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt.

De vereniging

We zijn een bruisende vereniging en organiseren volop activiteiten. Soms voor de gezelligheid, zoals open dagen, workshops en kaart-, dart- en biljartavonden. Maar natuurlijk ook voor het onderhoud van het gehele complex. We zorgen er dus ook samen voor dat het terrein onderhouden blijft. Het snoeiafval bijvoorbeeld wordt meerdere keren per jaar afgevoerd: hier komt een aanhanger voor langs op het terrein.

zonnebloemen